Referenser

Innan jag blev behandlad av Jonas hade jag haft ont i ryggen och ischias i fyra månader efter tung styrketräning. Fem besök senare kunde jag spela golf igen och har därefter varit helt utan besvär. Behandlingen var mycket effektiv och jag kan starkt rekommendera Jonas på Arenakliniken.
Henrik Dagård fd tiokampare nu på Eleiko

"Jonas engagerar sig verkligen i ens problem, som i mitt fall rygg och nacke. Alltid ett trevlig bemötande, positiv och glad, bara det ger energi. Vi har kommit tillrätta med mina problem genom bra behandlingar som gett önskad effekt. Sköter man sedan de rekommendationer som Jonas ger i form av övningar mm så slipper man framtida problem. Som arbetsgivare rekommenderar vi alltid våra medarbetare att uppsöka Jonas om de har någon typ av besvär i rygg och nacke eller andra ledbesvär. Detta gör att de som varit där är tillbaks i arbete mycket snabbare än i vanliga fall. Jag kan varmt rekommendera Jonas då jag har stort förtroende för honom. Han är otroligt kompetent på sitt område och jag har aldrig lämnat honom besviken efter en behandling."
Michael Jonsson, CEO, AD-plast AB

Jonas har lång erfarenhet av idrottsskador och är mycket kompetent i sin yrkesutövning. Han har många gånger fått killarna klara för spel långt snabbare än vad jag kunnat hoppas på. Jag har stort förtroende för hans yrkeskunskap och kan varmt rekommendera behandling hos honom även om du inte är elitidrottare.
Ulf Tubbi Sivertsson, fd tränare i Drott nu OV Helsingborg

Jag har många många gånger anlitat kiropraktor Jonas Peterson för ryggbesvär. Jag känner mig alltid välkommen till Jonas, som har ett stort engagemang. Han visar ett vänligt och ett proffsigt bemötande. Det blir alltid god effekt efter ett besök hos Jonas. Jag känner mig helt trygg "i händerna" på Jonas.
Jag upplever honom, som mycket seriös. Dessutom förklarar Jonas på ett enkelt sätt, så jag förstår grundorsaken till mina problem. Han ger mig tips och råd hur jag ska hjälpa mig själv för att förebygga mina ryggproblem. Jonas Peterson är dessutom en trevlig man. Jag rekommenderar honom varmt.
Gudrun Benediktusson, Halmstad, 72 år och en mycket nöjd patient

Jonas Peterson har under flera år varit kiropraktor för Gislaved Volleybollklubb, alltid bra bemötande och professionella behandlingar.

Våra tjejer har varit mycket nöjda på det sätt dom fått behandling som hjälpt dom med typiska skador inom volleybollen, råden om hur man ska ta hand om sin kropp för att minska risken för skador har varit till stor hjälp för oss för att ha en skadefri trupp
Lars Englund, Ordförande GVK

Alltid ett positivt bemötande. Professionell behandling varje månad av min nacke och rygg gör att min värk reduceras väsentligt.
Lars Andersson, revisor BREDA Affärsutveckling / Revision AB

Vi har riksavtal med försäkringsbolag

Copyright © 2015-2019 Arenakliniken Halmstad